Byt till ett fastighetssystem som skapar värde i vardagen

Med ett lättanvänt fastighetssystem kan alla medarbetare hantera de komplexa processer och flöden som krävs för en effektiv och hållbar fastighetsförvaltning.

Att byta är enklare än du tror.

“Det var hög tid för oss att byta system och det visade sig att valet var enkelt – Momentum var helt överlägset i modernitet och användarvänlighet.”

Staffan Hummerhielm
Ekonomichef Vänersborgsbostäder

Kom igång på bara veckor

Att byta fastighetssystem har aldrig varit smidigare. Med hjälp av enkla instruktioner och standardmallar är ni igång på bara åtta veckor och era medarbetare har redan börjat arbeta i produkten.

Lätt att använda

Fastighetssystem behöver inte vara krångliga bara för att de hanterar komplexa processer. Genom att sätta människan i fokus har vi byggt system som är lätta att använda och som underlättar det dagliga arbetet.

Ett tryggt val för framtiden

För att kunna utnyttja fördelarna med digitalisering behöver fastighetsägare system som alltid är tillgängliga och där kunddata förvaras säkert. Att välja en SaaS-plattform ger dig möjligheterna, samtidigt som du sover gott om natten.

Redo att uppgradera?

För dig som vill komma igång så snabbt som möjligt finns möjligheten att få en offert och avtalsförslag direkt, allt du behöver göra är att fylla i formuläret.

En investering i framtiden

Momentums produkter digitaliserar och förbättrar flöden vid uthyrning, förvaltning och energioptimering av fastigheter. De hjälper dig öka effektiviteten, minska klimatavtrycket och skapa nöjdare hyresgäster. Så du kan skapa hållbara miljöer, på lång sikt.

Med Momentum kan du…

Arbeta smartare och effektivare

Momentum Fastighet stöttar dina medarbetare i vardagen. Genom att automatisera återkommande arbetsuppgifter kan ni lägga mer tid på att möta hyresgästernas behov och öka trivseln.

Jobba med valfritt ekonomisystem

Momentum Fastighet integreras enkelt mot alla moderna ekonomisystem via Momentums API eller senaste SIE-standard. Genom våra samarbeten levererar vi en helhetslösning för hyresadministration och ekonomi.

Få koll på energianvändningen

Momentum Energi hjälper fastighetsägare samla in, bearbeta och analysera energiförbrukningen. Följ energidata, kostnader och CO2-påverkan i ett och samma gränssnitt.

Få hjälp när du behöver det

Momentums support får högsta betyg av användare år efter år. Du skickar enkelt in frågor och får snabbt kontakt med våra kunniga medarbetare. Dessutom finns stöd som vår digitala kursplattform och Momentum Kontakt där du hittar svar på de vanligaste frågorna.

Utvalda funktioner

Momentum Fastighet hanterar alla delar av fastighetsförvaltningen. Detta är några av de funktionsområden som ingår när du väljer Momentum.

  • Hyresadministration

  • Mina Sidor

  • Teknisk förvaltning

  • Digital Signering

  • Uthyrning

  • CRM

Därför valde vi Momentum Fastighet

Alban Fetahu
Fastighetssystem 3 min

Enkelhet viktigt när Höörs Fastighets AB valde att bli pilotkunder

Tillväxten är stor i det lilla skånska bysamhället Höör. Med cirka 55 fastigheter att förvalta och pågående byggnadsverksamhet för att stödja den växande befolkningen i kommunen har Alban Fetahu och hans kollegor på Höörs Fastighet AB sällan en lugn stund. 

Läs mer
Fastighetssystem 2 min

”Hyresgästerna ska vara lika stolta som vi över våra bostäder”

Med Fastighet Uthyrning har Burlövs Bostäder möjlighet att följa sina hyresgäster hela vägen från första intresseanmälan till inflyttning och uppsägning. Vi pratar med marknadschef Sandra Larsson som berättar om företagets nya kundfokus och målet – att sätta Burlöv på kartan.

Läs mer
Fastighetssystem 2 min

”Utmaningen är alltid att få med sig fastighetsskötarna”

På allmännyttiga Fristadbostäder jobbar endast tre personer på den administrativa avdelningen. Mitt under pandemin bestämde de sig för att byta fastighetssystem från Incit Xpand till Momentum Fastighet. Vi har pratat med ekonomiansvarig Ann-Charlotte Andersson.

Läs mer

Vill du veta mer om våra produkter?

Om du har frågor eller vill ha en genomgång av plattformen är du alltid välkommen att höra av dig.