Gör vardagen som fastighetsförvaltare enklare

Oavsett om du ansvarar för en eller flera fastigheter ger vårt tekniska förvaltningssystem dig fullständig kontroll över alla aspekter av din förvaltning.

Upptäck värdet av smart och effektiv fastighetsförvaltning idag.

Förenkla dina arbetsprocesser

Med vår smidiga ärendehanteringsfunktion kan du vara trygg med att varje ärende tilldelas rätt person vid varje steg i arbetsflödet. På så sätt tappas ett ärende aldrig bort.

Hantera ärenden på språng

Du kan ta med dig fastighetssystemet ut på fältet. Oavsett var du befinner dig är vår flexibla app utformad för att fungera snabbt och enkelt för både handläggare och leverantörer.

Öka trivseln med välmående fastigheter

Våra smarta funktioner ger dig verktygssamlingen du behöver för att optimera driften och säkerställa att dina fastigheter alltid är i toppskick.

Ligg alltid steget före

Det krävs tid och noggrann planering för att ta hand om en fastighet på bästa sätt. Med vårt tekniska förvaltningssystem underlättas den dagliga skötseln av fastigheten och du kan också förbereda för kommande förbättringsåtgärder.

Ett urval av funktioner

Inre och yttre underhåll

Systemet stödjer hantering av både inre och yttre underhåll. En enkel funktion för inläsning av prislistor och möjlighet till standardiserad kodifiering ökar kontrollen över både underhållet och kostnaderna.

Besiktning

Besiktningen bygger på dynamiska kontrollpunktsmallar som anpassar sig till det objekt som ska besiktigas. Enkel tillgång till kundinformation och underhåll samt möjligheten att direkt skapa fakturor och arbetsorder av besiktningsanmärkningar medför en effektivisering av hela besiktningsprocessen.

Rondering

Du lägger enkelt upp kontrollpunktsbaserade ronderingar i systemet. En schemaläggningsassistent ser till att det skapas tillfällen som sedan utförs mobilt. Att arbetsorder smidigt kan skapas direkt på plats bidrar till ökad effektivitet genom mindre administration.

Prislistor

Skapa enkelt egna prislistor och använd dem sedan exempelvis som underlag för debitering mot hyresgäster. Självklart går det lika enkelt att läsa in dem direkt från en Excel-fil.

Fastigheter som mår bra

Optimera dagliga driften

Med ett välfungerande system för teknisk förvaltning sköts den dagliga driften och underhållet av fastigheterna betydligt enklare och snabbare.

Effektiv resursallokering

Genom att använda Momentum Fastighet kan du på ett smidigt sätt planera och fördela resurser, tid och material på ett strategiskt sätt.

Ett klick bort

Förenkla alla arbetsprocesser – stora som små. Med exempelvis objektbeställningen skapar du beställningar av lägenhetsunderhåll med ett klick. Luta dig sedan tillbaka och följ arbetet genom orderprocessen.

Mobil arbetsorder

Med möjligheten att skapa arbetsorder direkt på plats i din mobila enhet minskas behovet av administrativt arbete vilket leder till ökad effektivitet.

Smidig planering och schemaläggning

Systemet erbjuder enkla verktyg för att planera och schemalägga underhållsaktiviteter. Du kan enkelt skapa och anpassa ronderingar, planera resurser och fördela arbetsuppgifter på ett strukturerat sätt.

Integrationsmöjligheter

Momentum Fastighet kan integreras med andra befintliga system och plattformar för att underlätta informationsutbyte och arbetsflöden.

Vill du veta mer?

Om du har frågor eller vill ha en genomgång av Teknisk förvaltning är du alltid välkommen att höra av dig.