Förenkla förvaltningen med digital utbildning på dina villkor

Momentum Akademi är en digital utbildningsplattform med kurser som riktar sig både till nybörjare och avancerade användare av våra system. Oavsett om du är intresserad av att lära dig allt om allt eller vill fokusera på specifika områden finns möjligheter till fördjupad kunskap.

Alltid uppdaterad

Var steget före genom att få tillgång till den senaste informationen om nya releaser och uppdateringar i Momentum Fastighet eller Momentum Energi.

Roligare inlärning

I våra kurser och workshops sätter vi fokus på att göra materialet inte bara lättförståeligt utan också engagerande och roligt.

Synliggör lärandet

Se var i organisationen det behövs stöttning och resurser för att öka kunskapsnivån eller var det finns specialkunskap som kan användas internt.

Mer än bara en kurskatalog

“Vi har fokuserat på att ta fram kurser som gör att du blir en bättre användare av våra system. Det är inte manualer utan läromaterial där vi blandar teori och praktik.”

Andrea Kamis, projektledare Momentum

Med Momentum Akademi kan du…

Jobba snabbare och bättre

Genom att gå våra digitala kurser och workshops får du all kunskap som behövs för att använda Momentum Fastighet och Momentum Energi på bästa sätt.

Vi erbjuder 100+ filmer och guider med möjlighet att fördjupa sig inom ett specifikt område eller skaffa sig en bredare förståelse för alla systemfunktioner.

Komma igång med alla funktioner som släpps löpande

När våra system uppdateras får du tillgång till läromaterial och guider som ser till att du enkelt kan börja arbeta med nya funktioner.

Underlätta för nyanställda

För att göra det smidigare att vara ny på jobbet har vi skapat kurser och praktiska övningar som är användbara för dig som är nybörjare i systemen.

Prata best practice och arbetsflöden

I workshops tittar vi gemensamt på hur systemen kan användas för att passa dina långsiktiga affärsmål och arbetsätt.

Starta redan idag

När du använder Momentum Fastighet eller Momentum Energi ingår våra introduktionskurser utan kostnad.