Event & Webinar

Här hittar du all information om kommande event och webinar. Längre ner på sidan finns också inspelningar från tidigare tillfällen.

Kommande event & webinar

Typ:
Kategori:

Momentums Kunddagar 2024

Nu kan du som är kund hos Momentum anmäla dig till årets event! Kunddagarna äger rum den 16-17 oktober på Downtown Camper mitt i centrala Stockholm. Där träffas vi för umgänge, inspiration, diskussioner och djupdykningar i produkterna. Nytt för i år är att du också får möjlighet att träffa fler av våra produktpartners.

Läs mer och anmäl dig här
16 - 17 oktober 2024
Webinar

Boka en produktdemo!

Se hur Momentums plattformar hjälper er effektivisera och automatisera fastighetsförvaltning och energiuppföljning. Välj bland mängder av live-demotillfällen där vi visar våra produkter och du har möjlighet att ställa frågor till våra experter.

Boka demo

Inspelade event & webinar

Typ:
Kategori:
Webinar

Smartare energiuppföljning med Momentum Energi – ett webinar för användare i Xpand

Det här tillfället riktar sig till dig som idag arbetar i Xpands energimodul och vill veta mer om hur Momentum Energi kan hjälpa er ta nästa steg för att automatisera och effektivisera er energiuppföljning.

7 maj 2024 | 60 min
Webinar

Framtidssäkra dina fastigheter med REPABs åtgärdskoder

Lär dig mer om hur en bra underhållsplan på rätt nivå kan spara både tid och pengar – samtidigt som den framtidssäkrar din fastighet.

23 april 2024 | 60 min
Webinar

Förbättrad dialog och effektivare processer med Momentum CRM

I det här webinaret visar våra produktspecialister Hanna och Johan hur Momentum CRM kan bidra till en bättre kundupplevelse och samtidigt effektivisera era dagliga arbetsprocesser.

11 april 2024 | 40 min
Webinar

Det lönar sig att fånga energitjuvar – så här hittar du dem

Är du orolig över stigande energipriser? Nu bjuder vi in till en favorit i repris – i det här webinaret får du träffa våra verksamhetskonsulter Albin och Marcus, som visar hur du enkelt kan hitta era fastigheters energitjuvar med hjälp av Momentum Energi.

15 feb 2024 | 60 min

Vill du ha en demo av våra produkter?