Event & Webinar

Här hittar du all information om kommande event och webinar. Längre ner på sidan finns också inspelningar från tidigare tillfällen.

Kommande event & webinar

Typ:
Kategori:
Webinar

Nyheter i Momentum Energi

Nu har du chansen att få en genomgång av alla nya funktioner och förbättringar vi jobbat med i Momentum Energi under året – och nyttan med dem.

I det här webinaret får du träffa våra energiexperter Jonny Thor och Marcus Wilkens, som guidar dig genom en rad efterlängtade nyheter i systemet. Webinaret pågår ca 60 minuter och du som deltar har möjlighet att ställa frågor till oss i slutet av tillfället.

27 September kl. 10.00-11.00 | Microsoft Teams 

Anmäl dig här!
60 minuter
Event

Framtidens Digitala Förvaltning

Den 4 oktober är det dags för Framtidens Digitala Förvaltning – en heldag där fokus ligger på vilka förväntningar som ställs på fastighetsförvaltare i framtiden. Hur kan du som chef få dina förvaltare att bäst leverera nytta till hyresgästerna? Och hur stor är vikten av att du som verksamhets- eller affärsutvecklare har örat mot marken?

Under eventet får du träffa bland annat SvefaSveriges Allmännytta, Fastighetsägarna, Öbo, Mimer, Newsec, Stronghold, Hufvudstaden, Meta och Riksbyggen.

Våra kundansvariga finns på plats och pratar gärna om framtidens digitala fastighetsförvaltning med dig som besöker eventet!

4 oktober 2023 | Clarion Hotel Sign, Stockholm

Boka din plats hos Förvaltarforum
Webinar

Boka en produktdemo!

Se hur Momentums plattformar hjälper er effektivisera och automatisera fastighetsförvaltning och energiuppföljning. Välj bland mängder av live-demotillfällen där vi visar våra produkter och du har möjlighet att ställa frågor till våra experter.

Boka demo

Inspelade event & webinar

Typ:
Kategori:
Webinar

Få en bättre överblick av anläggningsrelationer i Momentum Energi

Vår nya funktionalitet för anläggningsrelationer hjälper dig att få bättre koll på både storlek och andelar i din mätarkedja av fysiska och virtuella mätare.

I det här webinaret kommer Albin Lithvall, verksamhetskonsult på Energi, att visa dig användbara tips & tricks när det kommer till uppsättning av anläggningsrelationer i systemet.

31 minuter
Webinar

Allt om införande enligt nya modellen

Ett webinar där vi djupdyker i hur ett införande av Momentum Fastighet går till enligt vår nyligen lanserade införandemodell – och vad du som kund behöver tänka på innan införandet.

Webinaret riktar sig till dig som vill få all information om projektaktiviteter, våra arbetsmetoder och vilka verktyg vi använder innan du tar ett beslut.

16 minuter
Webinar

Från Marknadssystemet till Fastighet Uthyrning – Guide till en smidig övergång

Under detta webinar går produktägare Eric Hoyles igenom hur Fastighet Uthyrning fungerar. För dig som arbetat med Marknadssystemet går vi tillsammans igenom hur en nystart i Fastighet Uthyrning kan se ut. Från kunder, objekt och annonsinformation till konfigurering av automatiska uthyrningsflöden.

60 minuter
Webinar

Så hittar du energitjuvar i Momentum Energi

Är du orolig för vinterns energipriser? Situationen i omvärlden har förändrats vilket har lett till rekordhöga energipriser. Vi bjuder nu in till ett webinar där vi visar hur du enkelt kan hitta era fastigheters energitjuvar med hjälp av Momentum Energi.

I det här webinaret får du träffa Marcus Wilkens, verksamhetskonsult på Momentum Energi.

40 minuter

Vill du ha en demo av våra produkter?