Event & Webinar

Här hittar du all information om kommande event och webinar. Längre ner på sidan finns också inspelningar från tidigare tillfällen.

Kommande event & webinar

Typ:
Kategori:
Webinar

Arbeta med mätvärdesinsamling och datakvalitet

Välkommen till vårt kommande webinar där vi steg för steg guidar dig genom smarta funktioner i Momentum Energi. Vi tittar närmare på mätvärdesinsamling, registervård och importer. Dessutom ger våra energikonsulter sina bästa råd kring hur du effektivt korrigerar felaktiga data och vad du ska göra om du upptäcker att data saknas.

Läs mer & anmäl dig
6 december 2023
Webinar

Boka en produktdemo!

Se hur Momentums plattformar hjälper er effektivisera och automatisera fastighetsförvaltning och energiuppföljning. Välj bland mängder av live-demotillfällen där vi visar våra produkter och du har möjlighet att ställa frågor till våra experter.

Boka demo

Inspelade event & webinar

Typ:
Kategori:
Webinar

Mätning och styrning i Momentum BI

Varmt välkommen till ett webinar där vi utforskar smarta funktioner i analysverktyget Momentum BI.  Under webinaret går Mattias Liljemid, produktägare på Momentum BI, igenom grundläggande funktioner och hur ni på bästa sätt drar nytta av den data som finns i fastighetssystemet. Vi lär dig hur du skapar nyckeltal, tabeller och rapporter som underlättar både ditt kort- och långsiktiga arbete.

29 november 2023
Webinar

Energiprestanda & primärenergi i Momentum 7/11 2023

Under webinaret utforskar vi energiprestandaverktyget i detalj. Tillsammans granskar vi hur väl byggnader använder energi och tittar närmare på om de uppfyller energiklasser, miljöcertifieringar för byggnader och inte minst EU:s taxonomi för hållbara byggnader.

55 minuter
Webinar

Nyheter i Momentum Energi 27/9 2023

I det här webinaret får du träffa våra energiexperter Jonny Thor och Marcus Wilkens, som visar upp nya funktioner och förbättringar vi jobbat med i Momentum Energi under året – och nyttan med dem.
1 timme och 20 minuter
Webinar

Få en bättre överblick av anläggningsrelationer i Momentum Energi

Vår nya funktionalitet för anläggningsrelationer hjälper dig att få bättre koll på både storlek och andelar i din mätarkedja av fysiska och virtuella mätare.

I det här webinaret kommer Albin Lithvall, verksamhetskonsult på Energi, att visa dig användbara tips & tricks när det kommer till uppsättning av anläggningsrelationer i systemet.

31 minuter

Vill du ha en demo av våra produkter?