Ännu bättre upplevelse för dina hyresgäster

Med vår smarta urvalshantering och automatiserade funktioner kan du snabbt och smidigt hantera alla steg i uthyrningsprocessen – allt på samma plattform. Kom igång idag och upplev fördelarna med Fastighet Uthyrning.

Alla på en plattform

Nu kan du hantera all kommunikation på samma ställe. Här samlas hyresvärdar, hyresgäster och sökande.

Snabbt att lära sig

Vi har lagt fokus på att skapa tydliga arbetsflöden baserade på best practice för uthyrning vilket gör att det går snabbt att känna sig hemma i systemet.

Flexibel process

Du har möjlighet att anpassa uthyrningsprocessen så den fungerar optimalt för din verksamhet.

Med Fastighet Uthyrning är det enkelt att göra rätt

Vi guidar dig genom systemet med hjälp av automatiserade arbetsflöden och info-ikoner som visar vad du, sökande eller hyresgäst behöver göra.

Översikt över hela kundresan

Fastighet Uthyrning är en integrerad del av vårt fastighetssystem. Bostadssökande skapar smidigt ett inlogg via webben medan befintliga hyresgäster kan söka nästa bostad direkt via Mina Sidor. Den sökande hanterar hela sin kundresa – från att ställa sig i kö, intresseanmälan, intygsuppladdning, svar efter visning, avtalssignering och nyckelkvittenser – helt digitalt.

Ett urval av funktioner

Mobilanpassad

Både Fastighet Uthyrning och Mina Sidor är så kallade webbappar. Det betyder att informationen som visas på webben är samma som den du ser i appen.

Du behöver alltså inte uppdatera informationen på flera ställen och sökande och hyresgäst når all information via mobilen.

Visuella arbetsflöden på dina villkor

Vårt mål är att hjälpa dig med dina dagliga arbetsuppgifter. Alla våra arbetsflöden är därför baserade på best practice från våra kunder. Detta märks för dig som hyr ut lägenheter, fordonsplatser eller andra objekt bland annat genom möjligheten till egna anpassningar i uthyrningsprocessen.

Smart hantering av urval

Du styr enkelt vilka sökande som ska bli erbjudna ett objekt. Uthyrningsprocessen har en hög grad av automatisering för att minska arbetstiden för varje uthyrning och minimerar vakanskostnaderna.

Annonser skapas utifrån bilder och texter i fastighetssystemet.

Möjlighet att signera avtal digitalt

Hyresgäster loggar in och signerar avtal med BankID. Med integrerad signering kan du även låta hyresgäster som saknar BankID signera avtal via länk.

Vi hanterar alla certifikat så du slipper.

Användarupplevelsen i första rummet

Större kontroll

Optimera uthyrningsprocessen efter din verksamhet och följ varje steg från intresseanmälningar till visningar och genomförda avtal.

Effektiv ärendehantering

Automatiska processer ser till att inga ärenden faller mellan stolarna.

Alltid tillgängligt

Hyresgäster kan logga in på Mina Sidor och kommer åt sina uppgifter även när du själv inte är på plats. Systemet sköter sig själv.

Smidig hantering av intresseanmälningar

Du har översikt över alla intressenter och kan effektivt sortera och filtrera dem baserat på dina kriterier.

Fokus på dig och hyresgästen

Fastighet Uthyrning är en helhetslösning utformad tillsammans med UX-designers för att förbättra upplevelsen för alla användare.

Tryggt och stabilt

I och med att fastighetssystemet ligger i molnet kan vi garantera hög tillgänglighet och driftsäkerhet.

Vill du veta mer?

Om du har frågor eller vill ha en genomgång av Fastighet Uthyrning är du alltid välkommen att höra av dig.