Fastighets- och ekonomisystem som pratar samma språk

Momentum och Akribi samarbetar kring en paketering som bygger på en gemensam integration mellan våra fastighets- och ekonomisystem.

Det gör det enkelt för fastighetsägare att få ut det mesta av båda systemen, utan att behöva tänka på tekniken.

Optimal fastighetsförvaltning och ekonomihantering

Med hjälp av öppna API:er har vi tillsammans med Akribi utvecklat en helhetslösning som gör att våra kunder enkelt drar nytta av systemens olika styrkor. Smart förvaltning i kombination med ett ekonomisystem som bland annat kan attestera fakturor automatiskt ser till att felanmälningar och andra ärenden hanteras tryggt.

Gemensam koppling mellan systemen

Momentum Fastighet

Fastighetsförvaltning består av ett stort antal flöden som ska hanteras varje dag. Vårt mål är att göra det komplexa enkelt och vi har därför tagit fram ett system som hjälper dig och dina medarbetare arbeta både smartare och snabbare.

Genom att automatisera arbetsflöden och processer frigörs tid och du har möjlighet att fokusera på roligare mer utmanande uppgifter.

Akribi

Akribis molnbaserade ekonomisystem är utvecklat för att klara de behov som finns hos fastighetsbolag, bland funktionerna hittar du exempelvis momshantering samt anläggnings- och projektredovisning enligt K3.

Det pedagogiskt uppbyggda gränssnittet möjliggör en kort implementeringstid för nya användare.

Kom igång med Momentum på bara veckor

Våra produkter bygger på erfarenheter från de främsta fastighetsbolagen i branschen. Med hjälp av enkla instruktioner och webbkurser är ni igång på bara åtta veckor och era medarbetare har redan börjat arbeta i produkten. Vi finns vid er sida för att hjälpa till med best practice och stötta i införandet.

95 000 kr

fast avgift för införande

8 veckor

projekttid

1 produkt

uppsatt enligt best practice

Redo att komma igång?

Boka en personlig demo med en av våra experter.