Signera avtal via Mina Sidor - enkelt och säkert

Momentum Signering är enkelt och säkert att använda för hyresgäster och bostadssökande, direkt i mobilen. Så fort ett avtal ska signeras får den eller de som ska underteckna ett mail med all information och en länk till Mina Sidor. I den korta filmen kan du se hela flödet, från avtal till signering!

Vill du som hyresvärd veta mer om hur du använder elektronisk signering i Momentum Fastighet? Boka en demo så visar vi mer.

Boka demo

 

 

Glömt att förnya ert BankId-certifikat? Lugn, vi tar hand om det åt dig.

Momentum Signering är en helhetslösning som förenklar inloggning och elektronisk signering, med BankId eller via länk direkt till kundens Mina Sidor.

Eftersom vi står för certifikatet behöver du aldrig mer hålla reda på om era certifikat är uppdaterade, vi sköter det åt dig. 

Utnyttja möjligheterna med en säker digital signatur

Det är enkelt och effektivt att låta kunderna signera avtal med hjälp av en digital signatur istället för att behöva skicka avtal via posten. Det gör det ännu enklare att automatisera dina processer - exempelvis hela uthyrningsflödet.

All information som samlas in via Momentum Signering hanteras helt i enlighet med GDPR är och juridiskt bindande, precis som en vanlig papperssignatur. 

 

Inga fasta avgifter eller bindningstider

Med Momentum Signering betalar du inga fasta kostnader utan enbart per signering eller verifiering. Eftersom du är kund hos Momentum samlas allt på samma faktura. 

Det kostar inget att starta tjänsten och den har inte heller någon bindningstid. Enklare kan det knappast bli.

Beställ nu