Fastighet Mina Sidor - en helt ny plattform för kundkommunikation

Fastighet Mina Sidor är tillgänglig för dina hyresgäster genom en enkel inloggning med Bank-ID från din webbsida. Eftersom den är helt mobilanpassad från start spelar det ingen roll om kunden loggar in från mobilen eller datorn, informationen som visas är exakt densamma.

Kom igång snabbt

Fastighet Mina Sidor levereras som en molntjänst vilket gör att du kommer igång snabbt. Allt du behöver göra är att lägga till innehåll och anpassa utseendet efter ditt varumärke. Sedan är du igång.

Eftersom Fastighet Mina Sidor sköts helt och hållet inifrån fastighetssystemet behöver du bara uppdatera information och kommunicera med dina hyresgäster från ett ställe. Enklare kan det knappast bli.

 

Modern och anpassningsbar design enligt best practice

Fastighet Mina Sidor är skapade för att ge dig frihet att enkelt kunna anpassa utseende och känsla efter ditt företags varumärke utan att behöva ta hjälp av utvecklare och konsulter.

Vi har tillsammans med en av Sveriges ledande designbyråer tagit fram en användarfokuserad design enligt best practice. Det gör Fastighet Mina Sidor lätta att använda för hyresgäster och flexibla att anpassa för marknadsförare och administratörer.

Du kan också fritt ändra texter på knappar, menyval och annat för att dina hyresgäster lätt ska känna igen sig och så snabbt som möjligt hitta vad de söker. 

100% anpassad för mobilen

Förväntningarna på digitala möjligheter ökar i alla åldrar och därför är Fastighet Mina Sidor designade utifrån att fungera lika bra i mobilen som på datorn.

Yngre generationer är uppväxta med mobilen och förväntar sig att hyresvärdar använder digitala kanaler så att de kan uträtta vardagsärenden var de än befinner sig. Nu har de tagit steget in på bostadsmarknaden och ställer helt nya krav på sin hyresvärd när det gäller snabb respons och tillgänglighet.

Samtidigt ökar användningen av digitala tjänster som Mobilt Bank-ID och Swish allra mest bland åldersgruppen över 65 år. 

Framtiden - en gemensam plattform för alla tjänster

Med en lättillgänglig onlineplattform som är helt integrerad med ditt fastighetssystem kan du erbjuda dina hyresgäster mängder av tjänster och förbättra kundnöjdheten.

Vår vision är att Fastighet Mina Sidor ska bli den plattformen. Därför har vi använt den senaste webbtekniken och öppna API:er för att underlätta integrationer med andra tjänster och system. 

Genom att erbjuda mervärden i form av bokningsmöjligheter, gemensamma bilpooler, hushållstjänster och mycket mer kommer du att kunna erbjuda dina kunder den absolut bästa servicen och utöka din egen affär.