Digitalisera och automatisera dina processer

Momentum Fastighet är ett helt molnbaserat fastighetssystem, anpassat för en uppkopplad värld. Allt användaren behöver är en webbläsare eller smartphone. Med våra öppna API:er kan alla utveckla digitala lösningar som skapar värde för våra kunder och deras hyresgäster. 

 


 

Hyr ut

Stöd för hela uthyrningscykeln från marknadsföring, köhantering, kontakt med sökande, digital avtalssignering till uppsägning och besiktning.

Förvalta

Förvalta fastigheter och hantera all administration med fakturering, betalningar, bokföring, kundservice, underhåll och kommunikation med hyresgäster.

Utveckla

Öka kundnöjdheten och fastigheternas värde genom inbyggd BI, benchmarking, visualisering, öppna API:er och dynamisk rapportering.

Användarvänlighet i fokus

När vi bestämde oss för att utveckla vårt fastighetssystem var det givet att användarvänlighet skulle stå i fokus. Vi vill skapa en enkel vardag för alla som arbetar i fastighetssystemet dagligen. Våra UX-designers har skapat flöden som är så smidiga som möjligt oavsett om du sitter vid en dator eller jobbar i någon av våra appar.

Allt är webbaserat

Fastighetssystemet levereras som en molntjänst, eller "Software As A Service", vilket innebär att allt användaren behöver är en webbläsare. Inga krångliga installationer eller dyra licenskostnader. Dessutom har du alltid tillgång till senaste programvaran och all support du behöver.

I och med att fastighetssystemet ligger i molnet kan vi garantera hög tillgänglighet och driftsäkerhet. Det gör Momentum Fastighet till en framtidssäker lösning.

 

Momentums lösningar hjälper oss dagligen i vårt jobb. Det som utmärker Momentum tycker jag är att man lyssnar på kunden, och att vi får vara med och tycka till om systemet vi jobbar i.


Ulrika Teodorsson, IT-chef
AB Bostäder i Lidköping