16 december, 2019


Möt Oscar Jarebro - verksamhetskonsult på Momentum

Hej Oscar!

Till att börja med, hur ser din nuvarande roll ut?

Min roll som verksamhetskonsult inom energiuppföljning innebär att leverera systemlösningen till kunden, leda kunden rätt i energiuppföljningsarbetet samt presentera lösningar och anpassningar för att möta de behov som finns. Med flera projekt av varierande storlek och omfattning igång samtidigt blir det aldrig tråkigt. 

Som konsult jobbar jag nära kunderna, både vid införande av nya projekt och vid utveckling av befintliga kunders energiarbete. Så det gäller att hålla en hel del bollar i luften samtidigt. Som konsult kan jag ena dagen hålla en utbildning i systemanvändande och andra dagen vara del av ett affärsutvecklingsprojekt i en kunds organisation. 

Hur länge har du arbetat på Momentum?

Jag har jobbat på Momentum i snart 3 år, innan dess kommer jag från HSB Förvaltning och studier vid KTH Samhällsbyggnad (Lantmäteri) - Real Estate and Construction Management.

Momentum är en framåt organisation och mitt team brinner verkligen för våra kunder och det vi gör.

Beskriv ditt roligaste projekt?

Just nu håller jag på med ett projekt där vi tillsammans med kunden konkretiserar energibesparingsarbetet i organisationen. Vi har en konstruktiv dialog för att ta nästa steg i deras energiarbete. Tillsammans med kunden optimerar vi systemstödet och tacklar kommunikativa utmaningar så väl som logiska och organisatoriska.

Till sist - vad är det bästa med ditt jobb?

Att det är både kreativt och omväxlande. Jag får jobba med alltifrån organisationsutveckling till statistik analys och kommunikation. Dessutom jobbar jag i ett team som verkligen brinner för våra kunder och det vi gör.

Just nu söker vi ytterligare en konsult till vårt team i Falun: Läs mer och ansök här