1 oktober, 2019


Digitala Fastighetsbloggen - för fastighetsägare som vill förändra branschen

Kul att du tittar in när vi nu lanserar vår blogg om allt som rör digitaliseringen av fastighetsbranschen. Syftet med bloggen är att inspirera och utbilda i en bransch som befinner sig i förändring och där många söker efter nya smarta lösningar.

Fastighetsbranschen flödar av idéer kring nya tjänster, allt tack vare möjligheten att använda digital teknik för att spara både tid och pengar men också för att minska påverkan på miljön.

De flesta av oss är tack vare e-handeln vana vid att handla och utföra de flesta ärenden online, när som helst på dygnet. Därför är det helt naturligt att dagens hyresgäst förväntar sig en allt högre digital servicenivå också från sin hyresvärd.

Vår ambition är att dela med oss av våra kunders bästa tips och berättelser om hur de använder digitala verktyg för att förenkla och effektivisera både sin och sina hyresgästers vardag.

Och sist men inte minst - det bästa är att ju mer vi digitaliserar, desto mer kan vi jobba hållbart. Och det är just vad vi hoppas kunna bidra med - att göra fastighetsbranschen enklare och mer hållbar.

Hör gärna av dig till mig på asa.lundborgling@momentum.se om du har förslag på vad du vill läsa om och glöm inte att prenumerera så att du får de senaste inläggen direkt till din mail.