Verksamhetskonsult inom ekonomisk förvaltning (Stockholm/Malmö)

Många fastighetsbolag lever med fastighetssystem som är tröga och omoderna, det vill vi förändra. I takt med att fler företag använder sig av våra molnbaserade system så behöver vi expandera och söker därför fler talanger som vill vara med på resan. Om du vill ha ett omväxlande, utåtriktat och självständigt arbete där du får jobba tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor så är det här en chans för dig.

Om tjänsten

Nu söker Momentum en Verksamhetskonsult med inriktning ekonomisk förvaltning med placering i Stockholm eller Malmö. Momentum är en modern arbetsgivare som erbjuder sina anställda stor personlig utveckling och mycket frihet under ansvar, samtidigt som du har ett tight team bakom dig i allt du gör.

Arbetsuppgifter

Som Verksamhetskonsult inom ekonomisk förvaltning kommer du att arbeta nära Momentums kunder i olika typer av uppdrag och projekt.

Du kommer t.ex. att:

  • Vara specialiserad på processer för hyresadministration och ekonomi samt de funktioner som finns för detta i Momentums system.
  • Hjälpa kunderna med funktioner i systemet som hanterar exempelvis hyresavtal, priser och prisjusteringar, kontomatriser och ekonomisk uppföljning.

Andra återkommande arbetsuppgifter som ingår i rollen är workshops, konfiguration i systemen, utbildning och uppföljning hos kund.

Du kommer att ha en av Momentums viktigaste och bredaste roller och därmed ha stor utvecklingspotential. Tjänsten passar dig som är i början av din karriär, som kanske hunnit få några års arbetslivserfarenhet och som brinner för att arbeta med kunder i ett utåtriktat och socialt arbete.

Vi söker dig som

  • Har eftergymnasial utbildning med relevant inriktning, t ex inom fastighetsförvaltning eller ekonomi
  • Har ett intresse och kunskap inom ekonomi
  • Är obehindrad i det svenska språket i tal och skrift

Övrig information

  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Momentums kontor i Malmö eller Stockholm
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Momentums önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.