Utvecklingsrådet Online, 13 maj 2020

Med tanke på rådande läge har vi valt att göra om årets Utvecklingsråd till ett helt digitalt och helt kostnadsfritt event. 

Vi komprimerar innehållet till en heldag som vi fyller med digitala möten och produktspår. Det enda du behöver är en dator med webbläsare och tillgång till internet så sköter vi resten.

Utvecklingsrådet är ett av våra största årliga event. Då träffas vi och utbyter erfarenheter och idéer kring framtiden för våra system. Dina kunskaper och insikter är viktiga för oss så därför vill vi fortfarande genomföra eventet och hoppas att du håller med.

Läs mer & anmäl dig här!

Hur kan vi på bästa sätt göra din vardag enklare och dina hyresgäster nöjdare? 

Fokus på årets Utvecklingsråd kommer att ligga på den utveckling som sker i PM5 av Nya Mina Sidor, Uthyrning och BI. Vi kommer alltså inte att ha ett separat spår för Momentum PM4 i år. I Momentum RC går vi igenom nyheter, processer och framtid. 

Oavsett om du använder PM4 eller PM5 idag hoppas vi att du vill bidra med dina kunskaper och erfarenheter och hjälpa oss att tillsammans skapa Sveriges bästa fastighetssystem.

Utvecklingsrådet vänder sig framför allt till systemägare och användare inom teknisk förvaltning, ekonomisk förvaltning, uthyrning och kundkommunikation, energiuppföljning och analys.