Verksamhetskonsult till ledande SaaS-bolag med system för energianalys

Momentum Software utvecklar och säljer Momentum RC - en SaaS-plattform för insamling, analys och presentation av energidata. Vi hjälper våra kunder ta kontroll över sin data och med rätt åtgärder minska verksamhetens klimatavtryck. Nu söker vi en verksamhetskonsult som vill vara med och hjälpa våra kunder bli ännu mer energismarta.

Som verksamhetskonsult hos Momentum arbetar du nära kunderna i olika typer av uppdrag och projekt. Tjänsten passar dig som är i början av din karriär, som kanske hunnit få några års arbetslivserfarenhet och som brinner för att arbeta med kunder i ett utåtriktat och socialt arbete. Du vill arbeta för en arbetsgivare där det händer mycket och där du förväntas ta en aktiv del i att kreativt bidra med dina tankar och idéer för nya möjligheter.

Vi strävar efter att ligga i framkant med den senaste tekniken men tror också att användarvänlighet, ett modernt gränssnitt och flexibilitet är stora framgångsfaktorer. Vi söker dig som gillar att utforska nya lösningar på kunders utmaningar och ständigt göra våra produkter bättre.

Hos oss får du:

  • En spännande arbetsmiljö med stort utrymme för eget ansvar
  • Stora möjligheter till personlig utveckling
  • Härlig gemenskap med engagerade och kompetenta kollegor
  • En modern arbetsgivare med högt i tak

Vi söker dig som:

  • Har eftergymnasial utbildning inom relevant område t ex energiingenjör, affärssystem, fastighetsförvaltning eller ekonomi
  • Är en social och utåtriktad person med en hög kommunikativ förmåga
  • Är obehindrad i det svenska språket i tal och skrift
  • Har B-körkort

Det är meriterande om du har erfarenhet av projektledning och arbete inom fastighetsbranschen, samt om du tidigare arbetat i en konsultroll. Vi tycker det är viktigt att hitta rätt person som kommer att trivas hos oss och lägger därför stor vikt vid personliga egenskaper.

Placeringsort: Falun
Omfattning: Heltid
Start: Omgående

Vill du vara med och förenkla fastighetsbranschen? Då är det här rätt tillfälle, skicka in en ansökan så hör vi av oss! Vid frågor eller ansökan, kontakta David Hellgren via tel: 040-10 19 91 eller e-post: david.hellgren@momentum.se