Välkommen till Momentums Kunddagar 2019

Under två intensiva dagar ger vi dig chansen att träffa kollegor i branschen, lyssna på intressanta seminarier och ta del av nyheter i Momentums produktutbud. Vi bjuder på gemensamma pass blandat med fördjupande innehåll i spåren Ekonomisk förvaltning, Teknisk förvaltning, Marknadssystem och Energiuppföljning.

Årets evenemang äger rum på fridfulla Yasuragi Hotel & Spa, bara 20 minuter från Stockholms innerstad. En perfekt plats att mötas i lugn och ro i vackra omgivningar. Givetvis kommer det finnas gott om tid att njuta av det japanska badet och trädgården. 

Årets konferencier och gästföreläsare är Tobias Karlsson, kanske mest känd som den glade dansaren som lett en rad danspartners till framgång i tv-produktionen Let's dance, men Tobias är även en engagerande moderator och fängslande föreläsare med ett viktigt budskap.

Platserna brukar snabbt ta slut, så passa på att säkra din medverkan redan idag. Anmäler du dig innan 15 juli får du dessutom 500 kronor rabatt på din bokning. Sista anmälningsdag är 6 september.

Läs mer & anmäl dig här!