Almedalen 2019: Hållbarhet & digitalisering i fastighetsbranschen

 Jag vill anmäla mig!

Under veckan finns Momentum på plats i Visby ombord på S/Y Dragoon, där tre av våra kunder leder seminarier inom ämnen som energi- och miljöuppföljning, effektiv hantering av energidata samt den pågående digitaliseringsprocessen inom Sveriges Allmännytta.

Med oss på plats har vi Johan Braw, ordförande i Sveriges Allmännyttas digitala VD-råd, som berättar om det pågående arbetet med digitalisering inom allmännyttan. Hur stärker de allmännyttiga bostadsbolagen sina möjligheter i vår digitaliserade framtid? Vad är utmaningarna och vilka lösningar finns? Hör Johan berätta mer om allmännyttans visioner inför framtiden. Efter seminariet är det dags för mingel ombord på båten, där vi bjuder på dryck och lättare tilltugg.

Vi har även bjudit in Riksbyggen som delar med sig av sina erfarenheter och tankar kring arbetet med energistatistik och uppföljning - för både bättre miljö och lägre kostnader. Stockholmshem kommer också att finnas på plats för att berätta hur man drar nytta av sin energidata och dess möjligheter på allra bästa sätt.

Detta är ett perfekt tillfälle att umgås, nätverka och utbyta erfarenheter, med oss och med varandra. Du hittar oss i hamnen, längst ut på piren på kajplats 10.

För dig som önskar ett personligt möte eller visning av våra system finns det möjlighet att boka in ett tillfälle under dessa dagar, fyll i formuläret så kontaktar vi dig. 
 
Varmt välkommen till oss i Almedalen, vi ses där!