Momentum söker utvecklare till Momentum PM Marknadssystem

Det går bra för Momentum Software! Vi utvecklar och säljer ett av marknadens modernaste system för fastighetsförvaltning och energiuppföljning. Våra kunder finns över hela Sverige och just nu är det många nya kunder på ingång. 

Vi fortsätter expandera och söker nu ytterligare en systemutvecklare till vår engagerade utvecklingsgrupp som arbetar med det webbaserade systemet Momentum PM Marknadssystem. 

Momentum PM Marknadssystem är en webbaserad uthyrningsfunktion kompletterat med heltäckande stöd för hyresgästsidor vilket ger ökad kundnöjdhet och färre samtal till kundtjänst. Mobila lösningar ger hyresgästen möjlighet att påverka sitt boende med hjälp av kringtjänster. Allt är naturligtvis helt integrerat mot fastighetssystemet. Vi är mitt i en spännande resa där vi skapar morgondagens fastighetssystem och behöver då dig som brinner för utveckling, användarvänlighet och smarta lösningar.

I teamet arbetar vi med både front-end och back-end med fokus på användarvänlighet. Vi arbetar agilt och ser gärna att du har erfarenhet av detta. Hos oss är det högt i tak och det finns alla möjligheter att driva projekt internt och vidareutbilda sig. Du kommer som teammedlem få ett stort kreativt inflytande och en möjlighet att bidra med egna idéer. Därför önskar vi att du är en person som vill vara med och påverka utvecklingen av framtidens system.

Vi söker dig som har några års erfarenhet av systemutveckling och en relevant utbildning. Vi arbetar främst i Microsofts produkter C#/.Net och MS SQL Server. Du har ett stort intresse för systemutveckling, nya tekniker, webb och mobilutveckling. Som person är du driven, engagerad och du ser dig själv som en lagspelare.

I den här rekryteringen samarbetar Momentum Software med Lundin & Boström. Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna Peter Boström via tel: 0243–22 66 51. Vi tar endast emot ansökningar via hemsidan www.lundinbostrom.se

Ansök snarast, intervjuer sker löpande!