Momentum Software söker redovisningsekonom

Det går bra för Momentum Software! Vi utvecklar och säljer ett av marknadens modernaste system för fastighetsförvaltning och energiuppföljning. Våra kunder finns över hela Sverige och just nu är det många nya kunder på ingång.

Till Momentum Softwares kontor i Falun söker vi nu en redovisningsekonom som vill vara med på den framgångsrika resa som vi just nu befinner oss på. Din uppgift är i huvudsak att hantera den löpande bokföringen samt kund-leverantörsfakturor. Du kommer även vara stöd och back up för ekonomichefen. 

Det är kul att arbeta på Momentum. Vi siktar högt och vill alltid bli lite bättre. Samtidigt har vi en fantastisk laganda där vi alltid hjälps åt att lösa utmaningarna. Hög teknisk nivå, kundorientering och innovation är viktiga ledord för oss.

Dina arbetsuppgifter:

  • Ansvar för den dagliga löpande bokföringen
  • Ansvar för kund- och leverantörsreskontran
  • Ansvar för faktureringen
  • Stöd vid månadsavslutning och rapportering
  • Stöd vid budgetarbete och bokslut
  • Medverka i olika interna projekt

Vi söker dig som har högskoleexamen inom ekonomi eller motsvarande erfarenhet och betraktar dig själv som en självgående ekonom som är van att ta eget ansvar. God förståelse för redovisning, bokslut samt goda kunskaper i Excel är grundläggande för rollen.

Momentum Software lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi söker dig som är kommunikativ, noggrann och trivs med utmanande arbetsuppgifter. Du har förmågan att se helheten och ur ett analytiskt perspektiv och kan ta initiativ till förbättrings- eller utvecklingsmöjligheter. Vidare bör du vara serviceinriktad och trivas i sammanhang där man jobbar i team och mot gemensamma mål. Vi ser gärna att du har en ambition att utvecklas inom ekonomiområdet för att på sikt kunna ta ett allt större ansvar.

Momentum Software samarbetar med Lundin & Boström HR AB. Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta Peter Boström via tel: 0243-22 66 51. Vi tar endast emot ansökningar via www.lundinbostrom.se

Sista ansökningsdag är 2018-12-16. Varmt välkommen med din ansökan!