Vi söker en IT-konsult!

Arbetsuppgifter
Vi söker en driven och självgående IT-konsult som brinner för att hjälpa våra kunder med att hitta de bästa lösningarna. Som IT-konsult hos oss kommer du att arbeta med ett av marknadens ledande energiuppföljningssystem Momentum RC som riktar sig till både stora fastighetsägare och energibolag. Hos dessa kunder kommer du att ansvara för implementering, konfiguration och utbildning. I arbetet med att hantera våra kunders data för att möta deras behov kommer du att arbeta en hel del med SQL-databaser. Jobbet innebär också att du är delaktig i kundprojekt med eget ansvar för vissa delar. Programsupport, test och dokumentation är andra exempel på arbetsuppgifter som du kommer att arbeta med.

Vem är du?
Vi söker dig som har relevant utbildning på högskole- eller universitetsnivå eller motsvarande kunskaper. Du har erfarenhet från arbete i IT-branschen och vi ser gärna att du har arbetat som IT-konsult eller i annan roll där du är van vid och trivs med kundkontakter. Du ska ha goda kunskaper i MSSQL och MS Office och vi ser det givetvis som meriterande om du har erfarenhet av fastighets- och energibranschen. Som person är du en driven och resultatorienterad person som kan arbeta både självständigt och i team och har mycket god förmåga att hitta lösningar på kundernas behov. Då en del av arbetet sker på plats hos kund så innefattar tjänsten en del resor och B-körkort är ett krav.

Kontaktuppgifter
I denna rekrytering samarbetar Momentum med Experis, ett företag inom ManpowerGroup. För mer information, kontakta Experis rekryteringskonsult Pär Gårdbro, 023-70 55 45.

 

Sök tjänsten här nedan


https://www.experis.se/swe/lediga-jobb/jobb/8d1b1c73-562b-48e1-99ec-ce59ee4b402f/it-konsult-till-momentum/?search=falun