Lindesbergsbostäder kör igång med Momentums Marknadssystem

Idag är Lindesbergsbostäder igång som ny kund i Marknadssystemet. De har även valt att ha felanmälan och individuell mätning via Mina sidor, Meddelandetjänst samt Bostadsappen. Lindesbergsbostäder har ca 1200 lägenheter och ligger i Örebro Län.

Utdrag från Libos hemsida:

LINDESBERGSBOSTÄDER AB – LIBO som vi kallas i vardagslag – är Lindesbergs kommuns allmännyttiga bostadsbolag. LIBO lever på en konkurrensutsatt marknad men har samtidigt ett större samhällsansvar än vad som normalt krävs av ett bostadsföretag. Vi måste se verksamheten och de tjänster som produceras i en större helhet och aktivt medverka till föbättringar i både samhälle och miljö. En del av det ansvaret är att erbjuda alla ett bra och tryggt boende till en rimlig konstnad i väl fungerade bostäder.

Vi på LIBO vill erbjuda trygga, moderna bostäder för alla – få fler att upptäcka ett boende med många fördelar. Vi vill att bostaden ska vara en plats där du lever livet; där du får både harmoni och energi. Samtidigt vill vi utveckla boendeformen, anpassa den till morgondagens krav och förutsättningar. Ett av målen är att erbjuda våra hyresgäster större frihet. Individuell mätning av vatten- och energiförbrukning är en väg; en fantastisk möjlighet att påverka din boendekostnad och samtidigt ta mijöansvar.