Systemutvecklare till Momentum Energi

Är du en driven och engagerad systemutvecklare som letar efter en spännande och omväxlande roll med stort eget ansvar? I rollen som utvecklare på Momentum ingår du i ett team med kompetenta kollegor som tillsammans levererar framtidens digitala lösningar till våra kunder i fastighetsbranschen. Vill du vara med och ta vår produkt till nästa nivå? Då kan det här vara tjänsten för dig!

Momentum Software vill med moderna och webbaserade system göra det enkelt för fastighetsbolag att äga och utveckla fastigheter och samtidigt bidra till ett hållbart samhälle. På resan mot att bli Sveriges bästa SaaS-bolag behöver vi förstärka och fortsätta utveckla vår utvecklingsavdelning. Idag är vi ca 100 anställda ­- fördelade på kontor i Falun, Stockholm och Malmö.

Momentum Energi är en molntjänst för energiuppföljning och analys av energidata. Vi behöver nu komplettera vår utvecklingsavdelning i Falun med en systemutvecklare. Just nu har vi många spännande projekt på gång och hos oss får du arbeta med Sveriges ledande fastighetsbolag.

Arbetsuppgifter
Som utvecklare hos oss ingår du i ett sammansvetsat team som arbetar med att utveckla marknadens bästa system för energiuppföljning. Vi vill ligga i framkant med både teknik och kundvärde. Vi ser därför att du gillar att utforska ny teknik och sätta dig in i våra kunders vardag för att översätta det till ny funktionalitet i våra produkter. Vi jobbar med moderna verktyg och utvecklingsmiljöer så som Azure Devops, Visual Studio 2022/Vs code etc.

Du kommer till exempel att:

  • Utveckla energiuppföljningssystemet genom att översätta kundbehov till ny funktionalitet i våra produkter
  • Anropa andra leverantörers API:er, utveckla integrationer, bearbeta, beräkna och sammanställa information i systemet

Hos oss får du en spännande arbetsmiljö med mycket utrymme för eget ansvar och stora möjligheter till personlig utveckling. Vi har en härlig gemenskap med engagerade och kompetenta kollegor där omtanke och hjälpsamhet karakteriserar kulturen.

Vi söker dig som:

  • Har erfarenhet av Microsofts utvecklingsplattformar, till exempel .NET och SQL Server
  • Har erfarenhet från utveckling av API: er och integrationer
  • Har ett eget driv och viljan att ta egna initiativ
  • Vill utvecklas med oss och våra kunder
  • Snabbt kan uppfatta kundens behov och skapa värdefulla funktioner
  • Arbetar strukturerat och målmedvetet

Meriterande

Det är även meriterande om du har kunskap och erfarenhet av SOLID-principer och .NET Core. 

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Experis och vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Pär Gårdbro via telefon: 023-70 55 45 eller via e-post: par.gardbro@se.experis.com.

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Ansök nu!