Systemutvecklare Frontend till Momentum

Är du en driven och engagerad utvecklare som letar efter en spännande och omväxlande roll med stort eget ansvar? En roll där du ingår i ett team med kompetenta kollegor och tillsammans levererar framtidens digitala lösningar till våra kunder? Då kan detta vara tjänsten för dig. 

Vi söker systemutvecklare

Momentum Software vill med moderna och webbaserade system göra det enkelt för bostadsbolag att äga och utveckla fastigheter och samtidigt bidra till ett hållbart samhälle. Idag är vi över 130 anställda fördelade på kontor i Falun, Göteborg, Malmö och Stockholm. På resan mot att bli Nordens bästa SaaS-bolag (Software As A Service) letar vi efter dig som vill vara med och fortsätta utveckla vår produkt för energiuppföljning.  

Momentum Energi är en molnbaserad tjänst för insamling och analys av energidata. Med intelligent bearbetning kvalitetssäkrar vi och visualiserar energidata vilket hjälper våra kunder dra slutsatser om hur de kan energieffektivisera. 

Just nu har vi många spännande projekt på gång och behöver komplettera vår utvecklingsavdelning i Falun med en systemutvecklare som vill vara med och ta vår produkt till nästa nivå.  

Arbetsuppgifter 

Som utvecklare hos oss ingår du i ett sammansvetsat team som arbetar med att utveckla marknadens bästa system för energiuppföljning. Vi vill ligga i framkant med både teknik och kundvärde. Vi ser därför att du gillar att utforska ny teknik och sätta dig in i våra kunders vardag för att översätta det till ny funktionalitet i våra produkter. Vi jobbar med moderna verktyg och utvecklingsmiljöer så som Azure Devops, Visual Studio 2022/Vs code mm. 

Du kommer till exempel att: 

  • Utveckla energiuppföljningssystemet genom att översätta kundbehov till ny funktionalitet i våra produkter. 
  • Arbeta med den konsumerande sidan av systemet och bland annat ta fram nya visualiseringar, rapporter och grafiska webbaserade gränssnitt samt utveckla både interna och externa API:er. 

Vi söker dig som 

  • Har erfarenhet av Microsofts utvecklingsplattformar och webbutveckling (HTML, CSS, JavaScript/TypeScript)  
  • Har ett eget driv och viljan att ta egna initiativ 
  • Vill utvecklas med oss och våra kunder 
  • Vill ha kul på jobbet! 
  • Snabbt kan uppfatta kundens behov och skapa värdefulla funktioner 
  • Arbetar strukturerat och målmedvetet 

Meriterande 

Det är meriterande om du har kunskaper inom SOLID-principer, .NET eller Angular, RxJS. Det är också meriterande om du har kunskaper om datavisualisering, rapporter och UX/UI-design. 

Momentum som arbetsgivare 

Hos oss får du en spännande arbetsmiljö med stort utrymme för eget ansvar och stora möjligheter till personlig utveckling. Vi har en härlig gemenskap med engagerade och kompetenta kollegor där omtanke och hjälpsamhet värderas högt. För oss är det viktigt att alla ska trivas och må bra på jobbet. Vi välkomnar mer än gärna olika perspektiv och idéer!  Placering av tjänsten är på vårt kontor i Falun, men vi erbjuder möjligheten att arbeta upp till 50 % på distans. 

Välkommen med din ansökan! 

I denna rekrytering samarbetar vi med Lundin&Boström. Du söker tjänsten på lundinbostrom.se.

Ansök idag!

Frågor om tjänsten besvaras av Peter Boström 0243-22 66 51 eller Maria Lindström 070-510 12 50, ansökningar behandlas löpande.