Supportkonsult till Momentum

Är du serviceinriktad, ansvarstagande och trivs i en roll där du får använda din kreativitet och förmåga att lösa komplexa problem? Vill du bli en del av ett härligt supportteam som alltid strävar efter att leverera service av högsta kvalitet? Då kan detta vara tjänsten för dig.  

Vi söker supportkonsult

Momentum Software vill med moderna och webbaserade system göra det enkelt för bostadsbolag att äga och utveckla fastigheter och samtidigt bidra till ett hållbart samhälle. Idag är vi över 130 anställda fördelade på kontor i Falun, Göteborg, Malmö och Stockholm. På resan mot att bli Nordens bästa SaaS-bolag ( Software As A Service) behöver vi förstärka och fortsätta utveckla vår support på Momentum Fastighet.  

Som supportkonsult kommer du att arbeta direkt mot kund främst via telefon och mejl. Arbetsuppgifterna består av att bli en del av framgångsrika supportteam där du arbetar i vårt ärendehanteringssystem för att registrerar supportärenden och därefter lösa du de uppkomna frågeställningarna.  Du arbetar tätt ihop med dina kollegor i supportteamet och tillsammans löser ni kundernas problem. Vid komplexare problem/frågeställningar finns alltid vårat leveransteam samt utvecklingsteam med för stöttning. 

Vem är du?  

Som person är du serviceinriktad med en problemlösande inställning. Du vill arbeta med support i ett team som värdesätter kvalitet och ditt driv och engagemang gör att du gärna bidrar med idéer kring hur Momentum kan fortsätta utveckla supportfunktion så väl som produkten. Du arbetar fokuserat och strukturerat och har förmågan att hålla huvudet kallt även i stressade situationer. Självklart är du en positiv, öppen och trevlig person som uppskattas av både kunder och kollegor. Eftersom Momentum är en arbetsplats med högt i tak och högt tempo så tycker du om att befinna dig i sammanhang där det händer mycket.  

Momentum som arbetsgivare 

För oss är det viktigt att alla ska trivas och må bra på jobbet. Vi välkomnar mer än gärna olika perspektiv och idéer! Vi vill erbjuda en spännande, bred och varierande roll där våra anställda ges ett stort utrymme att handla under frihet samtidigt som man tar ett stort eget ansvar. Vår enskilt största framgångsfaktor är bolagets härliga och kompetenta kollegor! 

Välkommen med din ansökan! 

Placering är på vårt kontor i Stockholm, Malmö eller Falun. I denna rekrytering samarbetar vi med Lundin&Boström. Du söker tjänsten på lundinbostrom.se.

Ansök idag!

 Frågor om tjänsten besvaras av Peter Boström 0243-22 66 51 eller Maria Lindström 070-510 12 50, ansökningar behandlas löpande.