Senior verksamhetskonsult inom ekonomisk förvaltning

Är du en erfaren, driven och engagerad ekonom som letar efter en spännande och omväxlande roll med stort eget ansvar? Vill du ingå i ett team med kompetenta kollegor som tillsammans levererar framtidens digitala lösningar till våra kunder? Då kan detta vara tjänsten för dig! 

Om tjänsten 

Momentum Software vill med moderna och webbaserade system göra det enkelt för fastighetsbolag att äga och utveckla fastigheter och samtidigt bidra till ett hållbart samhälle. På resan mot att bli Sveriges bästa SaaS-bolag behöver vi förstärka och fortsätta utveckla vår leveransavdelning. Idag är vi ca 100 anställda fördelade på kontor i Falun, Stockholm och Malmö. Leveransavdelningen består av cirka 35 personer och nu söker vi en Verksamhetskonsult inom Ekonomisk förvaltning/Hyresadministration. 

Arbetsuppgifter 

Som verksamhetskonsult är din viktigaste uppgift att hjälpa Momentums kunder att förbättra och utveckla sina affärsprocesser. Du kommer att arbeta nära kunderna, både i införandeprojekt och löpande förbättringsuppdrag. Du kommer att stötta dina kollegor med din erfarenhet och kunskap inom ekonomiområdet samt vara bollplank för teamledare såväl som produktägare.  

Våra arbetsformer innebär att du ibland arbetar i större projektteam och ibland möter kunden själv. En del av arbetsmomenten är förstudier och konfigurering av våra produkter och en del är workshops och utbildning av kundernas medarbetare för att nå full potential av Momentums system. Viss del av arbetet görs på något av våra kontor och viss del av arbetet görs ute hos kund. Det kan innebära resor inom Sverige beroende på vilka kunder och projekt du arbetar med. 

Du kommer till exempel att: 

  • Vara specialiserad på processer för hyresadministration och ekonomi samt de funktioner som finns för detta i Momentums system. 
  • Hjälpa kunderna med funktioner i systemet som hanterar exempelvis hyresavtal, priser och prisjusteringar, kontomatriser och ekonomisk uppföljning. 
  • Stötta kollegor med din förståelse för ekonomiområdet. 

Du kommer att ha en av Momentums viktigaste och bredaste roller och därmed ha stor utvecklingspotential. Tjänsten passar dig som har arbetat på en ekonomiavdelning i några år, med stort intresse för digitalisering och organisationsutveckling samt brinner för att arbeta med kunder i ett utåtriktat och socialt arbete. 

Vi söker dig som 

  • Har eftergymnasial utbildning med relevant inriktning, t ex företagsekonomi eller fastighetsekonomi 
  • Har minst 3 års arbetslivserfarenhet från en ekonomiroll 
  • Har ett intresse för digitalisering och organisationsutveckling 
  • Är obehindrad i det svenska språket i tal och skrift 

Meriterande 

Det är meriterande om din arbetslivserfarenhet är från ett fastighetsbolag med hyresbostäder samt om du tidigare arbetat i en konsultroll.  

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Momentum Software med Jefferson Wells och vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Pär Gårdbro på telefonnummer: 070-268 80 76 eller via e-post: par.gardbro@jeffersonwells.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2022-04-15.

Sök tjänsten nu!