Projektledare till Momentum

Är du driven och engagerad och letar efter en spännande och omväxlande roll med stort eget ansvar? En roll där du ingår i ett team med kompetenta kollegor och tillsammans levererar framtidens digitala lösningar till våra kunder? Då kan detta vara tjänsten för dig.

Projektledare leveransteamet

Momentum Software vill med moderna och webbaserade system göra det enkelt för bostadsbolag att äga och utveckla fastigheter och samtidigt bidra till ett hållbart samhälle. På resan mot att bli Sveriges bästa SaaS-bolag behöver vi förstärka och fortsätta utveckla våra leveransteam. Idag är vi över 130 anställda fördelade på kontor i Falun, Göteborg, Malmö och Stockholm. Leveransavdelningen består av cirka 35 personer och nu söker de ytterligare projektledare.

Hos oss får du en spännande arbetsmiljö med stort utrymme för eget ansvar och stora möjligheter till personlig utveckling. Vi har en härlig gemenskap med engagerade och kompetenta kollegor där omtanke och hjälpsamhet värderas högt. För oss är det viktigt att alla ska trivas och må bra på jobbet. Vi välkomnar mer än gärna olika perspektiv och idéer!  Tjänsten är placerad på något av våra kontor i Falun, Stockholm, Malmö eller Göteborg.  Vi erbjuder möjligheten att arbeta upp till 50 % på distans. 

Arbetsuppgifter

Dina främsta arbetsuppgifter är att driva kund/leveransprojekt mot våra uppdragsgivare där du blir den sammanhållande länken mellan Momentum Software och beställaren. Du driver projekten enligt bolagets projektmodell vilket innebär att det är ditt ansvar att tillse framdrift i projekten med en så god ekonomi som möjligt. Nedan ser du exempel på uppgifter som Projektledaren hanterar:

  • Starta upp nya kundprojekt och införanden av våra produkter
  • Säkerställa kvalitet och resultat under kundens onboarding
  • Samordna resurser och skapa projektplaner
  • Hantera utmaningar och problem som kan dyka upp
  • Bidra i förbättringsarbetet kring våra processer och projekt

Vem är du

Som person är du engagerad och driven med en problemlösande inställning. Du vill arbeta nära ett team med konsulter som har olika kompetensområden och du uppskattar att ha tät kontakt med kunden. Du värdesätter kvalitet och med ditt driv och dina idéer vill du bidra till att vidareutveckla Momentums leveransfunktion såväl som produkten. Du trivs med att vara i centrum och att få med alla i teamet mot uppsatta mål och deadlines.

Vi tror att du som söker har en bakgrund som stämmer överens med rollen som beskrivs. Meriterande är om du kommer från IT-branschen men du kan även ha drivit kundprojekt från andra typer av verksamheter. Det viktigaste är ett du har en kunskap och ett stort intresse inom digitalisering samt organisationsutveckling.

Välkommen med din ansökan!

Frågor om tjänsten besvaras av Peter Boström 0243-22 66 51 eller Maria Lindström 070-510 12 50, sista ansökningsdatum är 2023-03-06. 

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Till ansökan Falun

Till ansökan Malmö

Till ansökan Stockholm

Till ansökan Göteborg