Marknadens bästa paketlösning!

Momentum och Akribi samarbetar kring en paketering som bygger på en gemensam integration mellan våra fastighets- och ekonomisystem.

Med hjälp av öppna API:er kan vi erbjuda en helhetslösning som gör det enkelt för fastighetsägare att få ut det mesta av båda systemen, utan att behöva ansvara för tekniken.

Kontakta mig för ett möte!      

 

Östhammarshem valde Momentum Fastighet och Akribi Fenix


"Vi valde Akribi och Momentum för att de erbjöd precis det vi var ute efter, lättanvända system med stora möjligheter till automatisering, säger Jessica Eliardsson, vd på Östhammarshem.

Tidigare har vi lagt enormt mycket tid på manuella uppgifter. Nu räknar vi med att vår ekonomiadministratör kommer att spara 25-30 procent arbetstid bara genom automatiserad hyresavisering med mera."

Jessica Eliardsson, vd

100% molntjänst

Momentum Fastighet är ett äkta SaaS-system vilket betyder att det ligger helt och hållet i molnet. Du som kund behöver inte installera något lokalt och alla uppdateringar sker automatiskt.

Allt användaren behöver är en webbläsare. Det betyder att det är enkelt att arbeta på distans från kontoret – både hemma och på fältet.

Lätt att använda

Vi har lagt mycket tid på att göra vårt system så lättanvänt som möjligt. Det gör att det går snabbt att lära sig och är roligt att arbeta med.

Vi har också mobilanpassade Mina Sidor så att det är lika enkelt för hyresgästen att göra sina ärenden på språng.

Vill du se hur Momentum Fastighet fungerar?

Titta på vår demofilm av din dashboard i Momentum Fastighet. Filmen ger en övergripande bild av hur du jobbar med din dashboard och vilka funktioner som finns tillgängliga. 

Om du vill veta mer, boka en demo med en av våra kundansvariga! 

Boka demo 

Vi finns här för dig!

Momentums support får år efter år högsta betyg av våra kunder. Just nu ger 96,3 % av våra kunder tummen upp efter varje kontakt med oss!

För att stötta våra kunder att komma igång och använda systemen på bästa sätt finns vår Customer Success-funktion (CSM). Till sin hjälp har de projektledare och verksamhetskonsulter som är experter på våra produkter och förstår hur fastighetsbolag arbetar.

Våra kunder har alltid tillgång till CSM direkt efter uppstart eller när man använt systemet en tid och vill ta nästa steg. 

Här når du oss