En enda bostadsförmedling för alla bostäder


Samla regionens bostadsutbud

Momentums Boplatsssystem löser både bostadssökandes och fastighetsbolagens problem. Med plattformen blir det enkelt för alla bostadssökande att få en överblick över bostadsutbudet i en kommun eller region. Samtidigt får varje bostadsbolag möjlighet att styra vilken kravprofil som ska gälla just deras bestånd och man når ut till en stor grupp bostadssökanden.

Till skillnad från andra lösningar hanterar Momentums Boplatssystem hela förmedlingsprocessen, inte bara annonsering. Det gör att bostadsmarknaden blir transparent för alla som söker bostad i en kommun eller region.

Vill ni veta mer?

Peter Propst Affärsområdeschef Boplats 018-700 12 31
  • Avancerad matchning mot krav som ålder, inkomst, familjestorlek med mera
  • Smidig anmärkningskontroll och intygsverifiering
  • Hanterar obegränsade datavolymer
  • Effektiv visningshantering
  • Process för konsekvenshantering vid ej lämnade besked/intyg
  • Kraftfullt Business Intelligence-verktyg för analys och åtgärder

Kundberättelse Boplats Syd


Enkel och effektiv hantering

Kundtjänsten hanterar alla frågor kring sökprocessen

Avlastning och trygghet

Boplats Syds förmedlare går igenom fastighetsägarens kravprofil, förmedlaren ansvarar sedan för hela förmedlingsprocessen.

Enkelt och tydligt

Kön är rak, transparent och drivs utan vinstintresse. Sökanden får tydliga besked om varför de får eller inte får en lägenhet.

"För den som behöver bostad är varje dag i kön en dag för länge. Bostadsbristen kan inte förmedlas bort, men vi på Boplats Syd kan se till att förmedlingen sker på ett sätt där ingen kan fuska eller ta genvägar förbi kön."

Krister Hjelm, VD Boplats Syd