Momentum Software söker UX-designer

Vill du vara med och forma nästa generations system för fastighetsbranschen?

Nu söker Momentum Software en UX-designer!

Momentum Software är ett svenskt programvaruföretag som utvecklar nästa generations system för fastighetsförvaltning och energiuppföljning. Med fokus på moderna tekniska plattformar utvecklar vi alla våra produkter som molntjänster. Vi är 70 anställda och finns från Malmö i syd till Örnsköldsvik i norr. Även våra kunder finns över hela Sverige och omfattar såväl privata som kommunala fastighetsbolag.

Momentum tar nu nästa steg i att utveckla våra system. Vi söker därför en UX-designer med genuint intresse och förståelse för användarupplevelsen. Hos oss får du en nyckelroll i att bidra till utvecklingen av moderna och lättanvända system och tjänster med gränssnitt som motsvarar morgondagens krav. I ansvar och arbetsuppgifter ingår bland annat:

  • Ansvar för att gränssnittet i Momentums produkter är modernt, användarvänligt och följer en röd tråd.
  • Grafisk design för webb och appar för såväl befintliga som nya system och funktioner
  • Skapa mock-ups och prototyper
  • Strukturera och genomföra användarstudier
  • Följa utvecklingen kring ny teknik och webb/systemdesign samt implementera relevanta delar
  • Som person har du ett stort intresse och förståelse för gränssnittsdesign. Du surfar gärna på designbloggar, älskar smarta designlösningar och vet vad en bra användarupplevelse betyder.

Du arbetar självständigt och med stor initiativkraft. Du kommer vara inblandad i flera av Momentums produkter och trivs därför bra i samarbete med olika personer och funktioner. Med flertalet parallellt pågående projekt krävs en också god prioriteringsförmåga och samtidigt kvalitetsfokus.

Som medarbetare på Momentum får du en spännande arbetsmiljö med stort utrymme för eget ansvar, möjligheter till personlig utveckling och en härlig gemenskap med engagerade och kompetenta kollegor. Du kommer till en arbetsgivare med högt i tak och ambitiösa framtidsplaner. Läs mer om oss på ww.momentum.se

Låter det här intressant? Skicka in din ansökan inklusive portfolio och CV senast den 15 april 2018. Ansökan görs via formuläret nedan. Möjlig placeringsort är något av Momentums kontor i Stockholm, Uppsala, Malmö, Falun eller Sala.

 

Ansökan