Momentum RC söker senior utvecklare!

Momentum RC fortsätter expandera och söker nu ytterligare en senior systemutvecklare till vår engagerade utvecklingsgrupp som arbetar med det webbaserade energi- och miljöuppföljningssystemet Momentum RC. Vi är mitt i en spännande resa där vi skapar morgondagens energiuppföljningssystem och behöver då dig som brinner för utveckling, användarvänlighet och smarta lösningar.

Som senior systemutvecklare kommer du arbeta med nyutveckling av Momentum RC, för att ta det till nästa nivå. Momentum RC är en applikation med ett antal olika klienter utvecklade för webb och mobila plattformar. Vi arbetar med de senaste teknikerna och strävar efter att hela tiden ligga i framkant. Utvecklingen sker idag främst med Angular 5, C#/.Net och MS SQL server.

I rollen som senior systemutvecklare kommer du få ett stort kreativt inflytande och en möjlighet att bidra med egna idéer, så det är det viktigt att du är driven och vill vara med och påverka samt förstår slutanvändaren av produkten. Det är högt i tak och det finns alla möjligheter att driva projekt internt och vidareutbilda sig. Vi arbetar i agila team som sedan flera år tillbaka jobbar med Scrum.

Vi söker dig som har några års erfarenhet av systemutveckling i C#/.Net och MS SQL server och vi ser gärna att du har en relevant ingenjörsutbildning. Du har ett stort intresse för programmering, nya tekniker, webb, mobilutveckling. Erfarenhet av Angular, Bootstrap, ASP.NET Web Api, testdriven utveckling och Scrum är meriterande. Likaså erfarenhet av energi- & miljöuppföljningssystem.

Som person är du driven, engagerad och effektiv. Du tar egna initiativ, är en problemlösare, trivs med att arbeta i team och inspirerar andra likväl som du vill lära dig nytt av dina kollegor.

Låter detta intressant? Då är du välkommen att kontakta:

Teamchef Utveckling: Henrik Dahlberg; henrik.dahlberg@momentum.se

Affärsområdeschef: Andreas Kahr; andreas.kahr@momentum.se

Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig ansöka snarast.