Vi söker nu projektledare till Momentum

Är du intresserad av ett omväxlande, utåtriktat och självständigt arbete där du får jobba tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor?

Momentum Software växer och söker nu två projektledare för vikariat som sträcker sig fram till januari 2021, med god möjlighet till förlängning. Allt fler företag inom fastighetsbranschen använder våra innovativa och nytänkande system för fastighetsförvaltning, uthyrning och BI. Momentum är en modern arbetsgivare som erbjuder sina anställda stor personlig utveckling och mycket frihet under ansvar, samtidigt som du har ett tight team bakom dig i allt du gör. 

Många fastighetsbolag lever med fastighetssystem som är tröga och omoderna. Det vill vi förändra. Momentum PM är därför en helt ny typ av fastighetssystem där mobilitet, användarvänlighet och beslutsstöd står i centrum. Att alltid satsa på den absolut senaste tekniken ligger i Momentums DNA. Det gör att våra kunder slipper föråldrade lösningar som kräver egen IT-kompetens och servermiljöer. I vår molntjänst ingår det mesta och allt våra kunder behöver är en webbläsare. 

Arbetsuppgifter

Som projektledare hos Momentum ansvarar du för kundprojekt och den övergripande kundkontakten. Du ansvarar även för att koppla in rätt personer till varje projekt för att implementationen och utvecklingen av projekten ska gå rätt till. Du tar vid efter säljarens arbete och jobbar övergripande med att leda projektteamet och se till så att allting fungerar och löper på som det ska. Då du i rollen kommer att ha kontakt med människor i en stor bredd av arbetsroller och bakgrunder måste du trivas i en konsultmässig roll och ha en förmåga att på ett professionellt sätt anpassa din kommunikation till mottagaren för tillfället.

Arbetet som projektledare hos Momentum innebär att du planerar och strukturerar projekt vilket förutsätter att du har en hög ansvarskänsla i det du gör. Du värdesätter en bra gemenskap med dina kollegor och tycker det är roligt att samarbeta samtidigt som du har en förmåga att leda andra. Du kommer att arbeta mot kunder över hela landet men sköta det mesta från kontoret.

Vi söker dig som

  • Har eftergymnasial utbildning inom relevant område t.ex. inom ekonomi eller projektledning
  • Har tidigare erfarenhet från roller som innefattat projektledning- och/eller koordinering
  • Är en social och utåtriktad person med en hög kommunikativ förmåga
  • Är obehindrad i det svenska språket i tal och skrift
  • Har B-körkort

Det är meriterande om du har erfarenhet av projektledning och arbete i fastighetsvärlden, samt om du tidigare arbetat i en konsultroll.

Övrig information

  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Stockholm eller Malmö

I denna rekrytering samarbetar vi med Academic Work och hänvisar alla frågor till dem. Du hittar annonsen här.