Juniora verksamhetskonsulter till Momentum i Malmö och Stockholm

Är du intresserad av ett omväxlande, utåtriktat och självständigt arbete där du får jobba tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor?

Nu söker Momentum fler juniora verksamhetskonsulter med inriktning ekonomisk förvaltning samt teknisk förvaltning. Allt fler företag inom fastighetsbranschen använder våra innovativa och nytänkande system för fastighetsförvaltning, uthyrning och BI. Momentum är en modern arbetsgivare som erbjuder sina anställda stor personlig utveckling och mycket frihet under ansvar, samtidigt som du har ett tight team bakom dig i allt du gör.

Många fastighetsbolag lever med fastighetssystem som är tröga och omoderna. Det vill vi förändra. Momentum PM är därför en helt ny typ av fastighetssystem där mobilitet, användarvänlighet och beslutsstöd står i centrum. Att alltid satsa på den absolut senaste tekniken ligger i Momentums DNA. Det gör att våra kunder slipper föråldrade lösningar som kräver egen IT-kompetens och servermiljöer. I vår molntjänst ingår det mesta och allt våra kunder behöver är en webbläsare.

Arbetsuppgifter

Som verksamhetskonsult inom teknisk och ekonomisk förvaltning kommer du att arbeta nära Momentums kunder i olika typer av uppdrag och projekt. Återkommande arbetsuppgifter för båda rollerna är workshops, konfiguration i systemen, utbildning och uppföljning hos kund. I denna tjänst kommer du att ha en av Momentums viktigaste och bredaste roller och därmed ha stor utvecklingspotential. Tjänsten passar dig som är i början av din karriär, som kanske hunnit få några års arbetslivserfarenhet och som brinner för att arbeta med kunder i ett utåtriktat och socialt arbete.

Inom teknisk förvaltning kommer du att:

 • Vara specialiserad på processer för förvaltning samt underhåll av byggnader och hyresobjekt och de funktioner som finns för detta i Momentums system

 • Hjälpa våra kunder med funktioner i systemet som hanterar exempelvis felanmälan, besiktning, rondering och periodiserat underhåll.

Inom ekonomisk förvaltning kommer du att:

 • Vara specialiserad på processer för hyresadministration och ekonomi samt de funktioner som finns för detta i Momentums system

 • Hjälpa våra kunder med funktioner i systemet som hanterar exempelvis hyresavtal, priser och prisjusteringar, kontomatriser och ekonomisk uppföljning

Vi söker dig som

 • Har eftergymnasial utbildning med relevant inriktning, t ex mot affärssystem, fastighetsförvaltning eller ekonomi
 • Är obehindrad i det svenska språket i tal och skrift
 • Är driven och social med en hög kommunikativ förmåga
 • Är van att arbeta självständigt, kan planera din tid och finner en hög ansvarskänsla i det du gör
 • Trivs i situationer där du inför grupp ska presentera, utbilda eller informera

Det är meriterande om du har erfarenhet från konsultverksamhet eller ekonomiavdelning samt om du har kunskaper i SQL.

Övrig information

 • Start: 1 december eller tidigare enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Stockholm eller Malmö

I denna annons samarbetar vi med Academic Work och hänvisar alla frågor till dem. Du hittar annonsen här.