Junior verksamhetskonsult inom teknik till Momentum i Falun

Är du intresserad av ett omväxlande, utåtriktat och självständigt arbete där du får jobba tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor?

Momentum söker nu ett flertal juniora verksamhetskonsulter med teknisk inriktning till vårt Marknadssystem. Allt fler företag inom fastighetsbranschen använder våra innovativa och nytänkande system för fastighetsförvaltning, uthyrning och BI. Momentum är en modern arbetsgivare som erbjuder sina anställda stor personlig utveckling och mycket frihet under ansvar, samtidigt som du har ett tight team bakom dig i allt du gör.

Många fastighetsbolag lever med fastighetssystem som är tröga och omoderna. Det vill vi förändra. Momentum PM är därför en helt ny typ av fastighetssystem där mobilitet, användarvänlighet och beslutsstöd står i centrum. Att alltid satsa på den absolut senaste tekniken ligger i Momentums DNA. Det gör att våra kunder slipper föråldrade lösningar som kräver egen IT-kompetens och servermiljöer. I vår molntjänst ingår det mesta och allt våra kunder behöver är en webbläsare.

Arbetsuppgifter

Som verksamhetskonsult inom teknik kommer du arbeta nära Momentums kunder i olika typer av uppdrag och projekt. Du kommer vara specialiserad på processer för uthyrning och kundkommunikation samt de funktioner som finns för detta i Momentums system. Du kommer att hjälpa kunderna med funktioner i systemet som hanterar exempelvis uthyrningsflödet, mina sidor och meddelandeutskick. Arbetet är teknisk inriktat och du kommer huvudsakligen ägna dig åt konfiguration och uppsättning av systemen inklusive en hel del SQL-arbete.

Tjänsten passar dig som är i början av din karriär, som kanske hunnit få några års arbetslivserfarenhet och som brinner för att arbeta med kunder i ett utåtriktat och socialt arbete. Du kommer att ha en av Momentums viktigaste och bredaste roller och därmed ha stor utvecklingspotential. Den allra viktigaste delen av arbetet är dock att du är Momentums ansikte utåt mot våra kunder.

Vi söker dig som: 

  •  Har eftergymnasial utbildning med relevant inriktning, t ex affärssystem eller IT
  •  Har grundläggande kunskaper inom SQL
  • Är obehindrad i det svenska språket i tal och skrift
  • Är driven och social med en hög kommunikativ förmåga
  • Är van att arbeta självständigt, kan planera din tid och finner en hög ansvarskänsla i det du gör
  • Trivs i situationer där du inför grupp ska presentera, utbilda eller informera

Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet från konsultverksamhet eller inom IT.

Övrig information

  • Start: 1 december eller tidigare enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Falun

I denna annons samarbetar vi med Academic Work och hänvisar alla frågor till dem. Du hittar annonsen här.